Zasoutěžte si s o jeden sprej pro děti proti roztočům od Exalleru

Skoncujte s projevy alergie na roztoče domácího prachu. Získejte s námi zpět své zdraví a pohodu.

Přípravek ExAller® je klinicky prověřený a doporučovaný světově uznávanými alergology. Přitahuje a eliminuje 99 % roztočů domácího prachu, kteří žijí v kobercích, čalounění a matracích a způsobují alergii. Pociťte úlevu od alergických příznaků již po prvním užití.

Co jsou roztoči domácího prachu?

Roztoči jsou drobní živočichové z třídy pavoukovců, kteří běžně žijí v našich domácnostech. U citlivých osob mohou vyvolávat alergii, která negativně ovlivňuje kvalitu jejich života.

Nejraději žijí v matracích

Matrace jsou pro roztoče ideálním prostředím, protože lidský pot zvyšuje vlhkost matrace a mají tam zajištěný pravidelný přísun potravy. Když je v noci tma a lidské tělo matraci zahřeje, začnou se roztoči vydávat z hloubky matrace k jejímu povrchu. Tam hodují na odumřelých kožních buňkách. Zůstávají po nich jejich schránky a exkrementy. Před východem slunce se roztoči zase vracejí do hlubších vrstev matrace, kde jsou v dokonalém bezpečí. Aby roztoči minimalizovali ztráty vody během dne, produkují takzvané agregační feromony, díky kterým vycítí jeden druhého a shromáždí se ve středu matrace.

Rychle se množí

Roztoči žijí pouze 2 až 3 měsíce, ale velmi rychle se množí. Samička v průběhu života naklade asi 20 až 80 vajíček. Každý roztoč vyprodukuje 20 výkalů za den. Z vajíček se po 6 dnech líhnou larvy. V průběhu dalších 3-4 týdnů larva prochází několika stupni vývoje a po každém z nich svléká schránku. Z larvy se poté stává nymfa, z níž se postupně stane dospělý jedinec.

Více informací naleznete na www.exaller.com

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 sprej od Exalleru!

Soutěž probíhá od 10.12. do 20.12.2021.

Vyhrává 80. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat